Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Станьте туристами у власному місті: в Дніпрі провели екскурсію найстарішим парком

Станьте туристами у власному місті! В Дніпрі провели екскурсію парком імені Тараса Григоровича Шевченка. Це вже другий подібний захід, завдяки якому містяни дізнаються про Дніпро. 

Екскурсію найстарішим парком провели в Дніпрі. Містяни радо завітали на пішу прогулянку, аби дізнатися щось цікаве про рідне місто.

Ірина, дніпрянка: «Ви знаєте, я з самого народження проживаю в Дніпрі, але за останні два тижні дізналася більше, ніж я знала до цього».

Олеся, дніпрянка: «Дуже подобається і розповідь екскурсовода, і взагалі, загальне враження. Люди дуже потребують такої інформації про рідне місто».

Екскурсію присвятили прийдешньому Дню вишиванки. Гостям запропонували прийти в українському вбранні. Т
Відвідували сквер імені Івана Старова та парк Тараса Григоровича Шевченка.

Інна Спиридоненкова, гід-екскурсовод: «Ну і, звісно, в нас екскурсія має назву «Козацькому роду нема переводу», тож ми будемо дізнаватися історію нашого міста від козацької доби до сьогодення».

Стасенко Ольга, начальниця Туристичного інформаційного центру Дніпра: «Протягом двох годин це буде піша прогулянка нашим містом. Зібрали ми близько 40 осіб».

За час прогулянки екскурсанти дізналися історію створення Дніпра. А також про долі людей, які сприяли розбудові міста.

Ніна Соколовська, представниця департаменту парків та рекреації ДМР: «Сьогодні ми вдруге зібрали екскурсійну групу для того, щоб ще пройти цікавими маршрутами парка Шевченка. Бо парк насправді величезний, в нього багатовікова історія, і за одну екскурсію з нею не ознайомитись».

Подібні екскурсії проводяться регулярно — цікавість дніпрян з часом не вщухає.

Читайте також: Перейняти досвід: делегація з Миколаєва відвідала Дніпро