Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Срібна кнопка! Ютуб-канал «Дніпро TV» отримав стотисячного глядача

Перша сотня! Ютуб-канал «Дніпро TV» отримав стотисячного глядача. З початком повномасштабної війни колектив телеканалу працює 24 на 7, щоб ви першими дізналися про події в Україні. Ба більше, наші журналісти працюють і в гарячих точках, де тривають бойові дії. Про бійців інформаційного фронту  – далі. 

«Глядачі, які дивлятьcя нас на ютуб, підписуйтеся на канал «Дніпро TV» та наші спецпроєкти. QR-код ви бачите на екрані. Тим паче, що ми вже досягли позначки у більш ніж 100 тисяч підписників».

Журналістка та ведуча каналу «Дніпро TV» Діана Насипанна пояснює, чим обумовлена зацікавленість глядачів телеканалу у мережі.

Діана Насипанна, ведуча телеканалу «Дніпро ТV»: «Це показник довіри наших глядачів. Це особливо важливо в умовах інформаційної війни, коли українці потребують перевіреної та актуальної інформації, яку ми, власне, і надаємо».

Після повномасштабного вторгнення рашистів, разом з ЗСУ мобілізувалися і телевізійники.

Ірина Носачова, редакторка ранкових новин: «Сто тисяч підписників – це очікувана цифра. Я вважаю, що ми її заслужили своєю щоденною працею. Я пам’ятаю, що вже 25 лютого ми вийшли о сьомій ранку. Таких ранкових новин у нас ніколи не було, але ми почали працювати з сьомої і щогодини виходили новини».

Містяни не перемикали Дніпро ТV, отримували оперативну інформацію з усього регіону. Згодом наші новини почали дивитися всюди, бо кореспонденти Дніпро ТV почали їздити у міста, де безпосередньо тривають бойові дії. Професійний оператор, а тепер і військовий кореспондент Богдан Пападін розповідає: разом з колегами умовно розділив карту України на зони відповідальності. Він щодня фільмував наслідки злочинів російських окупантів.

Богдан Пападін, військовий кореспондент: «Люди втомлюються від війни. Вже пройшло більше ніж пів року. Але глядача треба тримати в тонусі, аби він не забував що відбувається в країні».

На телеканалі працює злагоджена і технічна команда.

Олександр Шаркун, режисер монтажу: «Ми робимо ролики, ми робимо сюжети, ми показуємо людям те, що відбувається насправді. Ми також ці ролики просуваємо в ютуб-каналі, телеграмі, в усіх соцмережах».

Одна з найдосвідченіших співробітниць Дніпро ТV, журналістка, ведуча та медіаменеджерка Наталія Власова запевняє: сто тисяч підписників на ютуб — це лише початок.

Наталія Власова, керівниця проєктів каналу «Дніпро ТV»: «Показник, на який ми зараз орієнтуємося — щоб нас дивилися мільйони українців. Бо сьогодні ми — єдиний телеканал у Дніпропетровській області, який веде мовлення 24 години на добу. Який працює з першого дня війни, працює в режимі телемарафона і дає повну інформацію про те, що відбувається не лише у нашому регіоні, а й по всій Україні».

Тож продовжуємо боронити інформаційний простір разом.