Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Спростування недостовірної інформації

На офіційному сайті КП «Дніпровська міська студія телебачення»  розмішено статтю та відео репортаж від 19.11.2019 (посилання – https://www.dnipro.tv/shprytsy-z-krov-iu-ta-kimnata-dlia-seksu-zhurnalisty-dniprotv-znajshly-pryton-u-seredmisti/), у яких згадується Придніпровська державна академія фізичної культури і спорту,  як така, що є власником 3-х поверхової цегляної будівлі біля будівлі старого цирку(адреса будівлі С/К « Богатир»)

Редакція КП Дніпровська міська студія телебачення» хоче спростувати вищезгадану інформацію та приносить вибачення Придніпровській державній академії фізичної культури і спорту за некоректно знятий відеосюжет про будівлі які знаходяться на балансі ПДАФКІС, а також такі які не знаходяться на балансі ПДАФКіС і не мають ніякіх відносин до академії.

Так  зазначена інформація підлягає спростуванню оскільки є недостовірною, та такою, що не відповідає дійсності і негативно впливає на репутацію Придніпровської державної академії фізичної культури і спорту. Підставою невідповідності інформації є витяг з державного реєстру нерухомого майна  де чітко вказана будівля  Цирку літ. А-1, літ. А(1)-2, літ. О-2 (де саме чітко видно поверховість будівлі  2 поверхи). Також трьохповерхова будівля яка у  1995 році відносилась до державного підприємства «Дніпропетровський метрополітен», а пізніше було реорганізовано у « КП Дніпровський метрополітен».  Тож вищезгадана трьох поверхова будівля і досі належить метрополітену. Сама ж будівля купол старого цирку за адресою:   вул Шмідта, 5, куди ми не змогли потрапити знаходиться в законсервованому стані, та виведена з навчального процесу у зв’язку з браком державного фінансування та належить ПДАФКІС.

Відповідно до наданого листа ПДАФКІС на нашу адресу від  23.12.2019 року з вимогою  спростувати інформацію як така що не відповідає дійсності та порушує ділову репутацію ПДАФКіС. Дану вимогу керівництва ПДАФКІС ми виконуємо та ще раз приносимо свої вибачення за некоректний сюжет.