Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Спортивний клуб «ВІТЯЗЬ» у Дніпрі відновили завдяки «Бюджету участі»

Спортивна зала дитячого молодіжного центру «Лідер» оновилася завдяки перемозі закладу у конкурсі «Бюджет участі». Центр закупив для «ВІТЯЗЯ» спортивний інвентар та виконав косметичний ремонт. Проте, через карантинні обмеження заклад наразі працює у дистанційному режимі.

На вході до оновленого клубу «ВІТЯЗЬ» в обов’язковому порядку перевіряють ковід-сертифікат та вимірюють температуру.
Молодіжний центр «Лідер» став переможцем бюджету участі в цьому році. Тепер клуб змішаних єдиноборств може похизуватися новим ремонтом та інвентарем.
Урочисте відкриття відбулося, та клуб поки не почав працювати у повноцінному режимі — ще не вакцинувалися 100% працівників.

Артем Мисак, тренер гуртка «ВІТЯЗЬ-діти»: “Онлайн заняття проходять у виді відеоконференції або просто відеозйомки. Я знімаю безпосередньо заняття, відправляю у чат батьків. Вони безпосередньо дають вже завдання дітям”.

В 2020 році заклад презентував проект «Тренуємо чемпіонів». У запеклій боротьбі за право реалізації «Вітязь» зібрав майже 740 голосів. Тепер майбутні чемпіони матимуть усі умови для сучасних тренувань.

Владислав Соловйов, представник департаменту інноваційного розвитку: «Зараз у нас, у 2021 році, 13 проектів на реалізації. Вісім з них вже реалізовано. Це проекти, які стосуються позашкільних закладів. Один з таких проектів – це де ми зараз з вами знаходимось».

Співробітники впевнені: в нових умовах професійний рівень і вихованців, і тренерського складу стане значно вищим.
Загалом у «ВІТЯЗІ» тренуються близько 120 дітей — всі розподілені по групах за віковою категорією.

Ірина Власенко, директор закладу позашкільної освіти «Дитячо-молодіжного центру «ЛІДЕР»: «Дорослі – це вже чемпіони, після 14-ти років хлопці й дівчата. А малеча у нас займається саме у цій залі. Це два керівника гуртка змішаних єдиноборств – Артем Віталійович та Артем Геннадійович».

Під час відкриття тренерам подякували за роботу і співучасть у проекті «Тренуємо чемпіонів».
Заступниця директора департаменту молодіжної політики каже: це не перший та не останній проект з оновлення спортивних клубів у Дніпрі.

Анна Браткова, заступниця директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання: «І зараз ще триває голосування, тому хочу звернутися до мешканців нашого міста, до громади Дніпра. Будь ласка, до 2-го листопада підтримайте заклади позашкільної освіти, підтримайте молодіжні ініціативи».