Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Спокій та майбутнє дітей – мотивація, яка привела кам’янчанку Марину до Гвардії наступу

На Дніпропетровщині триває рекрутингова кампанія до Гвардії наступу. Як проходить набір у ЦНАПі Кам’янського, проінспектував очільник регіону. Від самого ранку тут працюють представники поліції, Нацгвардії та прикордонної служби. Добровольців вони приймають сім днів на тиждень. Кандидатів чимало. Серед них й місцева жителька Марина.

Це єдиний у районі центр з надання адміністративних послуг, де ведеться прийом кандидатів. Їх приймають тут сім днів на тиждень. Працюють без вихідних, бо справа важлива та й охочих вистачає.

«Розказуємо людям про особливості служби у штурмових бригадах. Інформуємо, які задачі перед ними стоятимуть, – пояснює начальник Кам’янської РВА Олег Гапіч. – Записатися можна у нашому центральному ЦНАПі або через сайт проєкту. Нині приходить більше добровольців, ніж на старті».

Серед бажаючих звільняти країну від ворога й 34-річна кам’янчанка Марина. Про набір до Гвардії наступу вона дізналася з мережі. Вирішила – її час долучатися. Бойового досвіду жінка не має, але з початком війни пройшла чимало курсів. Займалася для того, щоб вберегти свою дитину і за необхідності допомогти тим, хто цього потребує.

«Зупинилася на штурмовій бригаді Нацполіції – «Лють». Рішення моє підтримали всі. Навіть 10-річна донька. Вона трошки побоюється, але пишається мною. Перемога потрібна. Це запорука спокою та майбутнього наших дітей», – ділиться Марина.

Долучитися до Гвардії наступу можна у ЦНАПах або онлайн. Перший крок – заповнення анкети. Далі кандидати пройдуть тести на логіку і фізичну підготовку. А ще – медичну комісію. Після – індивідуальна підготовка та бойове злагодження.

Читайте також: Чемпіонка Європи з пауерліфтингу переїхала до Дніпра з Маріуполя.