Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Сподіваюся, цього року Успенську площу буде закінчено, – Корбан

Геннадій Корбан неодноразово говорив, що у пріоритеті міської влади комфорт та безпека дніпрян, що незважаючи на складності воєнного часу, у нашому місті ремонтуватимуть будинки, укладатимуть новий асфальт і навіть облаштовуватимуть пішохідні зони. І ми отримуємо підтвердження цих слів – наприклад, на Бульварі Слави виконують досить масштабний ремонт тротуарів. Які мирні роботи заплановано у місті цього року? Про це в етері каналу ДніпроTV розповів голова Громадської ради Дніпра Геннадій Корбан.

 – Мені складно розкрити усі плани, які заплановані у місті. Я думаю, що мер Дніпра часто на цю тему виступає та каже, тож треба слухати, що презентує мер міста і самі виконавчі органи.

Я сподіваюся, що цього року буде закінчено Успенську площу, її благоустрій. Це дуже гарне місце у центрі Дніпра. Люди зможуть насолоджуватись цією локацією недалеко від Набережної.

Також там буде замінено всі зливи і так далі. Тому місто потихеньку впорядковуватиметься.

Потрібно не забувати про те, що є постанова Кабміну, яка забороняє капітальні роботи, капітальні вкладення. Проте місто викручується, робить якийсь благоустрій. Ми всі бачили, як зробили вулицю Воскресенську, у тому числі і з велодоріжкою.

Я думаю, що місто продовжуватиме ці ініціативи, і мер презентуватиме ці локації, ці місця, які прикрашатимуться, які змінюватимуться. Найближчим часом ми з Вами не лише про це слухатимемо, а й спостерігатимемо, – наголосив Геннадій Корбан.

Читайте також: Черговий по місту перевірив роботу аварійної служби.