Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Сплачують лише 25%: у Дніпрі діє програма співфінансування ремонтів ОСББ та ЖБК

Черговий по місту Святослав Ткаченко, директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради, перевірив виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо співфінансування програми ремонтів ОСББ та ЖБК.

Згідно з цією програмою,об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів та обслуговуючих кооперативів у багатоквартирних будинках міста Дніпра сплачують лише 25% від вартості ремонту, а решта — сплачується містом.

Щороку міська влада розглядає необхідні зміни до програми, щоб ОСББ та ЖБК могли проводити поточні та капітальні ремонти у своїх багатоквартирних будинках.

За “Програмою розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів та обслуговуючих кооперативів у багатоквартирних будинках міста Дніпра на 2021–2025 роки” було подано 533 заявки на 2023 рік, а найбільш актуальними стали аварійні роботи з сантехніки, електрики, ліфтового обладнання та покрівлі.

Одним з таких будинків стало ОСББ “Осіння, 19”, у якому вже розпочато роботи із заміни сантехніки. На локації було перевірено якість роботи підрядної організації та модернізацію сантехнічного обладнання даного будинку.

Читайте також: Переселенка з Бахмута знайшла і втілила свою мрію в Дніпрі