Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Спільне вирішення комунальних проблем: сухі дерева, навислі дроти та вивіз сміття

Оголені дроти над головою, забилася каналізація чи гілкопад у вашому дворі? У Дніпрі громадськість та місцева влада спільно дбають про благоустрій та комунальні негаразди в місті. Дніпряни постійно звертаються у телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана по допомогу. Очільник Громради оперативно направляє заявки до відповідних департаментів та міських комунальних служб для подальшого реагування. Які проблеми виникли у дніпрян цього разу та чи оперативно на них відреагували?

Тут висіли 4 старих дроти, які в багатьох місцях були закручені. При кожному пориві вітру вони рвалися, висіли, іскрили. У жителів вулиці Юркевича, 30 над головою нависала справжня небезпека. По допомогу зверталися в енергокомпанії неодноразово.

Тетяна Андрієнко, дніпрянка: «Ми зверталися в ДТЕК, і це все зупинялося на одному місці. А в цьому році, у квітні, я звернулася до телеграм-каналу Геннадія Корбана, і вони нам допомогли. Ми дуже задоволені і дуже вдячні».

Заявку дніпрянки голова Громадської ради Геннадій Корбан направив відповідним міським департаментам та комунальним службам. Та у дворі цього будинку вирішилась не одна проблема.

Тетяна Андрієнко, дніпрянка: «До нас приїхали з Міськзеленбуду та обрізали дерева». Після обрізки дерев все залишки та сміття також прибрали міські комунальники.

А це вже двір вулиці Титова, 23. Нещодавно тут горе-сусідка ледь не спалила весь будинок.

Тетяна, дніпрянка: «Тут мешкає жінка, яка часто випиває. І в ніч на 2 число була пожежа, ми мало не згоріли живцем. Ми викликали пожежників, була поліція, швидка допомога. Дякую, загасили пожежу. Але весь цей бруд і обпалені речі залишилися. Ми звернулися на канал до Корбана. Швидко відреагували. Наступного дня приїхали. Єдине, ми домовилися наступного дня, вони приїхали з машинами, комунальна служба з прибиральниками, усі зранку приїхали та прибрали».

Жінка вражена та вдячна швидкій реакції. Тепер хоче звернутися по допомогу з ремонтом у під’їзді, бо після пожежі залишилися чорні плями на стінах.

Якщо у вас виникли проблеми комунального характеру, звернутись по допомогу можна за номерами телефонів, які є у відео, або надіслати листа на пошту Штабу взаємодопомоги Громадської ради. Заявки приймають у будні з 9 до 17 години.

Окрім цього, залишити скаргу можна в коментарях у телеграм-каналі Геннадія Корбана.

Читайте також: Екологічний форум: 100 лідерок думок в сфері захисту довкілля отримали відзнаки