Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«Сьогодні неодноразово лунали сирени. На щастя, не підтвердилося, не сталося», – Микола Лукашук

“Дніпропетровщина! Відставити паніку!” – Написав на своїй сторінці у фейсбук голова облради Микола Лукашук. 

«Так, сьогодні неодноразово лунали сирени. На щастя, не підтвердилося, не сталося. Вся інформація оперативно відпрацьовується. Вистояли ще один день без атак і втрат. 

Сьогодні було розроблено чат в Телеграмі для сповіщення про повітряну тривогу. Якщо хтось ще не долучився – ось посилання https://t.me/sirena_dp

Поки що цей ресурс – для жителів Дніпра. Йде робота над розробкою аналогічного для Кривого Рогу. З цього приводу вже говорили з Олександром Вілкулом. Вдячний йому за єдину позицію. У планах – зробити такий ресурс і для інших міст України. 

Розумію, що всі на нервах. Тиск шалений. Але пам‘ятайте про нашу армію і захисників. Вони не здаються, тож ми тим паче не маємо права впадати в паніку чи опускати руки. Зараз в нас всіх одна мета – зберегти Україну. 

В області – тисячі людей на варті спокою громадян. Поліція та Нацгвардія працюють, тероборона озброюється, всі представники влади на місцях. Всі комунальні служби працюють. 

Як би складно зараз не було – з 90-річчям, Дніпропетровщина! Ти прекрасна, сильна і незламна. За нами правда. Гуртуємося і переможемо!», – написав Микола Лукашук.