Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі вандали познущалися над мобільним укриттям

Вандали познущалися над одним з мобільних укриттів Дніпра на балансі департаменту парків та рекреації ДМР. Завдання виправити прикрий випадок надала чергова по місту Анастасія Петренчук. Вона ж перевірила, як йдуть ремонтні роботи в одному з улюблених місць відпочинку містян – сквері Прибережному.

Сквер Прибережний – один з найпопулярніших серед дніпрян та гостей міста. Відвідувачі звернулись до міськради із проханням провести ремонт у зоні відпочинку. Комунальники оглянули дитячий та спортивний майданчики і тепер тут тривають роботи.

“Цей парк для наших містян був побудований не так давно, але на сьогоднішній день при постійному осмотрі даних об’єктів було зафіксовано, що даний об’єкт потребує технічного обслуговування та ремонту”, – повідомив начальник технічного відділу КП «Міська інфраструктура» ДМР Андрій Гаркавенко.

Наразі тут виконують перетяжку, замінюють кріплення, поручні та ручки. Також встановлюють канатну сітку та відновлюють застарілі елементи.

«Сквер Прибережний – це візитівка, однією з візитівок нашого міста. Тому вже більш після літнього сезону ми частково будемо закривати дитячий майданчик та його приводити вже до ладу капітально».

Роботи виконують у першій половині дня, коли на території знаходиться менше дітей. Планують завершити реконструкцію протягом поточного місяця.

Укриття у парку Шевченка — необхідність, оскільки це дуже популярна локація для відпочинку. Мобільна захисна споруда складається з 8 секцій та здатна прихистити 60 людей.

«В наших парках на балансі 4 найпростіші укриття. З яких три бетонних, вони знаходяться у парку Глоби, парку Шевченка, Новокодацькому парку і також в Новокодацькому парку е’ найпростіше укриття в будівлі», – розповіла заступниця директора Департаменту парків та рекреації ДМРАнастасія Петренчук.

Нещодавно укриття постаждало від дій вандалів. Хулігани розбили плафон з написом «вихід». Чергова по місту надала завдання щодо його ремонту, тому невдовзі плафон приведуть до ладу.

Читайте також: На Дніпропетровщині переселенці можуть отримати безоплатну правову допомогу