Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі нагородили найкращих вчителів

До Дня працівників освіти у Дніпрі нагородили найкращих вчителів. 

Альона Кислінська 20 років викладає у дніпровській гімназії. А ще вона співавторка посібника для дітей. Найкращою її обрали колеги.

Альона Кислінська, вчителька початкових класів: «Так, я є співавтором посібника, займаюсь волонтерської діяльністю, розмальовуємо з донькою зупинки в своєму селищі. Звичайно, хвилювання є, тому що вчителі чекають цього дня не тільки тому, щоб нагородили їх. Професійне свято, поспілкуватись один з одним, поспілкуватись у колі друзів».

За вагомий внесок в освіту Дніпра нагородили Олега Калюжного. Вчитель історії і правознавства приємно вражений, що попри війну, у Дніпрі не забувають про освітян.

Олег Калюжний, викладач історії та правознавства: «Працюю в школі 21 рік. Я закохався в цю роботу. Більше ніде себе, крім сфери освіти, не бачу. Нам, вчителям, довелось оці всі дистанційні методи засвоїти. Ми на це не розраховували, але стараємось йти в ногу з часом, щоб дітям було цікаво».

Визначали найкращих за кількома категоріями і пропозиціями.

Олена Яковенко, заступниця начальника управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міськради: «Школи дали пропозиції, враховуючи різні категорії працівників. Бо це день працівників усієї освітньої галузі. Це і вчителі, і заступники керівників, і вихователі, і вихователі- методисти, також технічні працівники, завідувачі господарством».

Вітатимуть викладачів протягом тижня. Міськрада має відзначити більше 400 працівників освітніх закладів.