Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Студенти Дніпра передали автівку для 128-ї бригади ТрО

Дніпровська молодь продовжує допомагати Збройним Силам наближати нашу перемогу. Студенти Дніпра передали автівку для воїнів 128-ї бригади ТрО. Це стало можливим завдяки конкурсу серед закладів вищої освіти «Студентська весна-2023». Цьогоріч він був присвячений популяризації волонтерського руху. Переможці відмовились від призового фонду та спрямували ці кошти на допомогу фронту.

Вже незабаром ця автівка опиниться на фронті, де допомагатиме нашим захисникам ще ефективніше боротися з ворогом. Для її придбання об’єднались студенти з 9 вишів Дніпра.

«Отримати автівку від студентів – це приємний шок. Молодь розуміє, що у нас за стан в країні, і вони активно допомагають нам. Автівка дійсно нам дуже потрібна для логістики, бо це нині, на жаль, розхідний матеріал», – зазначив військовослужбовець 128-ї бригади ТрО Руслан «Лебідь».

Купили авто на кошти з «Студентської весни». Це змагання між вишами міста. Цьогоріч воно було присвячено волонтерському руху і переможці відмовились від призового фонду та спрямували ці гроші на допомогу фронту.

«Нарешті автівка придбана, вона перефарбована, проведено технічний огляд. Сьогодні її передають військовим 128-ї бригади ТрО Дніпра і вона поїде допомагати хлопцям на Бердянському напрямку. В нас багато ініціатив, молодь активна у місті, але саме придбання автівки – це вперше. Але, сподіваюсь, це стане традицією», – повідомив в. о. директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР Сергій Луденський.

Разом з автівкою передали гуму для іншої бойової машини, окопні свічки, маскувальні сітки, повербанки, солодощі та обереги.

Читайте також: Для безперебійного постачання води. У Дніпрі на правобережжі установлені 46 колонок та 85 бочок