Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Економне та яскраве. У Дніпрі продовжують модернізацію вуличного освітлення за заявками містян на Єдину гарячу лінію

У Дніпрі продовжують модернізацію вуличного освітлення. Робота кипить по вул. Балтійській. Це приватний сектор. «Тут замість старих натрієвих встановлять 55 нових сучасних, енергоощадних  світлодіодних світильників. Також 55 одноріжкових кронштейнів. Змонтують близько 2 кілометрів самонесучого ізольованого проводу. Завершити роботи плануємо до кінця цього місяця», – розповів про роботи начальник електротехнічного району № 3 КП «Міськсвітло» Олег Коротушенко.

Радіє модернізації місцева мешканка Світлана: «Дуже добре, що встановлять саме яскраві світильники, адже від старих не було ради. Частіше вони просто не горіли». А  Олена Іванівна ділиться: «Я не місцева, але тут живе моя донька. Зараз не страшно буде гуляти, бо увечері буде світити».

За 2023 рік фахівці КП «Міськсвітло» провели роботи на понад 300 об’єктах. Це вул. Донецьке шосе, вул. Набережна Заводська, просп. Миру, ж/м Лівобережний 3, вул. Татарська, вул. Прикордонна, вул. Тупікова, вул. Іси Мунаєва, подвір’я вулиць Данила Галицького, просп. Олександра Поля, вул. Титова, вулиці Алана Шепарда, Квартальна, Калинова, Коксова).

«Встановили понад 5 тисяч  світильників (з них 4,5 тис. –  світлодіодних). Змонтували близько 150 кілометрів сучасного самонесучого ізольованого проводу та встановили  близько 1000 нових опор», – розповів начальник виробничо-технічного відділу КП «Міськсвітло» Андрій Кравець.

Цьогоріч КП «Міськсвітло» продовжуватиме роботи зі встановлення світлодіодних світильників. «Вони менше навантажують енергосистему. А це допомагає витрачати менше коштів з міського бюджету на оплату електроенергії. Нове освітлення економніше за старе приблизно на 30% та дає яскравіше освітлення», – наголосив Андрій Кравець.

Всі роботи проводяться за зверненням містян. Звертатися можна на Єдину гарячу лінію мерії Дніпра. А також на https://hotline.dniprorada.gov.ua/. Можна попередньо зареєструватися та подати звернення самостійно.

«Ми реагуємо на всі звернення. Заявник залишає свої контакти. Ми зв’язуємось із людиною. Приїздимо на місце, де є проблема, і контактуємо із заявником, вирішуємо, що треба зробити», – підсумував начальник виробничо-технічного відділу КП «Міськсвітло».

Номери Єдиної гарячої лінії Дніпровської мерії:

+38 (056)732 12 12;

+38 (095)732 12 12;

+38 (096)732 12 12;

+38 (073)732 12 12.

Читайте також: Черговий по місту перевірив роботу районної котельні у Шевченківському районі