Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Безпека на першому місці: черговий по місту перевірив укриття на вулиці Набережна Перемоги

У Дніпрі, сьогодні, 29 листопада, черговий по місту, в. о. директора департаменту молодіжної політики ДМР Сергій Луденський перевірив укриття за адресою: вул. Набережна Перемоги, 5. Там нещодавно коштом міського бюджету встановили пожежну сигналізацію. 

“Сьогодні ми відвідали Міський палац дітей та юнацтва. Усього у підпорядкуванні департаменту молодіжної політики 15 найпростіших укриттів. І це одне з них. Подивились  систему протипожежної безпеки. Було виділено міський кошт для її облаштування. Це дуже вагома складова для функціонування укриттів. Пожежна сигналізація справна, вона облаштована всіма необхідними датчиками, є контактні групи на кожних сходах до укриття. При пожежній небезпеці сигнал подається на пульт управління і оператор бачить, де саме вона спрацювала, і вже ухвалює рішення. Місткість цього укриття – 400 осіб. Наразі воно повністю укомплектоване, підписані всі акти ДСНС без зауважень”, – наголосив Сергій Луденський.

Крім цього, там є місця для сидіння, ємності з питною водою, є резервне штучне освітлення та електроживлення, вогнегасники, шанцевий інструмент, аптечки із засобами надання медичної допомоги, засобами зв’язку та оповіщення.

Читайте також: Нове натхнення: у школі Дніпра відкрили оновлений кабінет праці