Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Сніжний Дніпро: як у місті пораються з негодою?

Різдво із завірюхою. Вчора зранку Дніпро накрив сніг. Для малечі – це час для зимових забавок, а от дорослим така погода додала неабиякої роботи.

У Дніпрі всніжило. Місто перетворилось на крижаний палац. Дніпряни тішаться справжній різдвяній погоді, та найбільше – малеча. До того ж, це був перший день зимових канікул.

У п’ятикласника Івана це перший віраж з гірки цієї зими. Санчата хлопчина готував вже давно, та снігу не було. Сьогодні ж не тямиться від щастя:

“Що взяв з собою – та ось сани взяв і телефон в кармані. Погода сьогодні дуже добра, дуже класно кататися буду”

Дорослі дніпряни теж у захваті від різдвяної погоди:

“Я сама покаталася б на льодянці, якщо вона була би з собою. Чудова погода – значить буде Дід Мороз, буде все добре в наступному році. Треба тішитися кожним днем і гарним настроєм”, – каже дніпрянка Тетяна.

Та не всі радіють сніговій навалі. Комунальникам це завдало чимало клопоту та роботи. Проте до цього вони були готові.

“Комунальна техніка швидко обробила дороги. Наразі вона все ще працює, на вулицях міста задіяна вся наявна техніка – 120 одиниць прибирають дороги. Працюють дорожні робітники в кількості 500 осіб”, – повідомляє головна спеціалістка відділу забезпечення діяльності міського голови та його заступників ДМР Валерія Лукомець.

Комунальні служби просять водіїв автотранспорту в негоду дотримуватися правил безпеки та не заважати спецтехніці працювати на дорогах міста.

Читайте також: Офлайн-навчання, нові проєкти для учнів, поступове відкриття садочків: підсумки першого семестру освітнього процесу у Дніпрі