Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Сміття та завали: у міськраді Дніпра показали занедбане укриття на території підприємства

Сьогодні, 29 серпня, черговий по місту заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту ДМР Дмитро Редька перевірив виконання доручення міського голови щодо облаштування та функціонування захисних споруд в місті.

Він відвідав одне з сховищ, яке не є комуальною власністю, а знаходиться на балансі підприємства, де має бути захисна споруда. Місце знаходиться в край занедбаному стані, відсутнє будь-яке оснащення та обладнання, вхід до сховища засмічений, також завалений аварійний вихід. Таким чином ця споруда не готова для укриття населення. Відповідно до Кодексу цивільного захисту, відповідальність за збереження та оснащення сховища покладається на балансоутримувача.

В свою чергу міська рада неодноразово зверталася до балансоутримувача з проханням привести захисну споруду до ладу, надати можливість укриватися в разі небезпеки мешканцям міста.

Загальна кількість непридатних захисних споруд у місті – 66, за цими фактами зібрані відповідні матеріали та направлені до прокуратури для вжиття відповідних заходів, зазначив черговий по місту.

Читайте також: У Кривому Розі під час пожежі надзвичайники врятували родину