Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Слухачі університету третього віку зможуть безкоштовно потрапити в музей історії Дніпра

Вже з жовтня для учасників університету третього віку в Музеї історії Дніпра проводитимуть безкоштовні екскурсії. Триватимуть вони впродовж осіннього семестру. 

«Взагалі це екскурсія загального характеру та плану. Хочу зазначити, що в нашому університеті діє і культурна програма. Ми пропонуємо нашим учасникам заходи в філармонії, театрах, прогулянки на річковому кораблику. Але від слухачів був запит на ознайомлення з історією міста, тому ми не могли відмовити їм у такій потребі», — розповідає Вікторія Дерець, провідний спеціаліст сектору з планування 

В середньому на тиждень буде формуватися по дві екскурсії. Наразі для тринадцяти учасників цього соціального проекту провели ознайомчу прогулянку музеєм.  

 «Одного разу сама прийшла і запитала, скільки коштує, щоб прийти. Мені сказали, але це дорогувато для пенсіонерів. А потім у нас у цю п’ятницю було заняття про здоровий спосіб життя, де в кінці нам запропонували створити групу, щоб ми прийшли сюди. Я навіть в журналі у відгуках написала, що збулася моя мрія», — ділиться враженнями Ганна Бут, учасниця екскурсії.

Читайте також: Як студенти Університету третього віку запалювали на Дні Міста