Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Слухачі Університету третього віку висадили квіткову карту України на житломасиві Покровський

1600 квітів жовтого та блакитного кольорів поєднали у велику мапу України. Їх висаджували слухачі Університету третього віку на Покровському житломасиві. До популярної акції «Дніпро Квітучий» дніпряни «золотого віку» доєдналися не вперше.

Під музику, в гарній компанії і з чудовим настроєм. Дніпряни «золотого віку» вчергове доєдналися до акції «Дніпро Квітучий» та готуються висаджувати квіти.

Марина Кузнецова, висаджує квіти: «Одне з найгарніших міст в Україні — наш рідний Дніпро. І хочеться його прикрашати. А якщо можна долучитися та зробити це своїми руками — це дуже гарно».

Цьогоріч до такої важливої справи підійшли з креативом та патріотизмом. Понад 1600 жовтих та блакитних квітів перетворяться на велику мапу України на Покроському житломасиві. Підтримати акцію приїхали і жителі інших районів міста.

Тетяна Чуйко, висаджує квіти: «В Університеті третього віку нам запропонували участь в акції по висадженню квітів — клумби, яка буде картою України. Я сама з Лівобережного масиву, але я приїхала сюди, щоб взяти участь. І хай всі знають, що ми єдині, незламні та могутні».

Вікторія Дерець, головна спеціалістка управління з питань розвитку соціального захисту населення ДМР: «Зупинити цих прекрасних панянок та молодиків не може ніщо. І от маємо сьогодні таку чудову акцію, за що їм і дякуємо».

Щоб створити таку красу, фіалки доповнили і іншими декоративними квітами.

Читайте також: Для допомоги мирним людям: Дніпро отримав від Осаки шість машин спецтехніки