Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Штаб взаємодопомоги Громадської ради допомагає дніпрянам вирішувати комунальні проблеми

30 годин без світла. Через сильний вітер у дворі пана Валерія обірвались дроти електромереж. Житель вулиці Старий Вал, колишня Сибірська, звернувся по допомогу до Штабу взаємодопомоги Громадської ради з комунальною проблемою. Як швидко усунули негаразди?

«Вітер сильний був, тріпало дроти і відгорів дріт. Закоротило, видно, десь».

У будинку Валерія Григоровича майже 30 годин не було світла. Все через обірвані електромережі. Жартує: був би молодше, сам би все полагодив. Коли трапилася халепа, не знав куди звертатись. Допомогла донька.

Валерій Мінаков, дніпрянин: «Дочка ввечері зробила заявку на сайт Корбана. Коли о 8:05 передзвонили, я орієнтував на цю адресу, вони були на Тарана,15 — це Бог знає де. Вони звідти за 5 хвилин переїхали сюди, подивилися, перевірили дроти. Зробили заявку, та буквально за 15 хвилин вони усунули цю несправність, зробили. І десь о 8:45 я вже був зі світлом. Поставили перемички, все капітально зробили, дуже оперативно».

Ситуації з обірваними електромережами — не рідкість. Аварійні бригади намагаються якнайшвидше усувати проблеми.

Михайло Бубнов, представник приватної енергетичної компанії: «Бригади працюють 24/7. Є оперативні виїзні бригади, які цілодобово працюють. Є ремонтні бригади, кількості вистачає для того, щоб протягом 24 годин, як того потребують документи, встановлювати світло по всім оселям». 

Звернутися по допомогу можна за номерами телефонів, які є в сюжеті.  Заявки приймають у будні з 9 до 17 години. Телеграм-канал Геннадія Корбана працює цілодобово. Описати комунальну проблему можна в коментарях.