Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Штаб взаємодопомоги Громадської ради допомагає дніпрянам у вирішенні комунальних проблем

Комунальні проблеми, які швидко вирішуються. У Дніпрі працює Штаб взаємодопомоги Громадської ради, куди можуть звертатися мешканцям. Далі історія дніпрянки Ліани Гард. Жінка декілька років оббивала пороги всіх інстанцій, аби у її дворі прибрали небезпечні дерева. Аж поки не написала у телеграм-канал Геннадія Корбана. 

«Ось такий двір у нас був до обрізки та омолодження дерев. А зараз ви можете побачити, який гарний і світлий двір».

Сухі гілки високих дерев майже два роки заважали жителям Енергетичного провулку,7 спокійно проходити до своїх під’їздів. По допомогу звернулись до Штабу взаємодопомоги Громадської ради.

Ліана Гард, мешканка будинку: «Дуже приємно, що є такий телеграм-канал Корбана Геннадія Олеговича. Бо ми звикли, це страшні речі, мабуть, зараз буду казати, але ми звикли до того, що звертаємося і можемо чекати відповіді місяцями, навіть роками. Тут, ось, так звернувся, і майже одразу пошла реакція. І ти бачиш такий результат. Це дуже приємно, і влада стоїть поряд з людиною і з проблемами, і люди не залишаються сам на сам». 

Загалом по місту приблизно 25 тисяч дерев підлягають обрізці та омолодженню. Комунальники намагаються якомога швидше виконати роботи.

Сергій Овчаренко, начальник проектно-виробничого відділу КП «Міськзеленбуд»: «Тут проводились роботи з обрізки та омолодження дерев, було зроблено 24 дерева, які були в первоначальному стані — в аварійному та фаутному. Також тут ще підлягають під видалення 2 дерева. Роботи будуть проводитися після того, як будуть складені акти на видалення дерев».

Також в минулому місяці жителі цього будинку звернулися по допомогу з опаленням. Більше двох тижнів люди вимушені були сидіти в холодних квартирах.

Ліана Гард, мешканка будинку: «Одразу наступного дня приїхали служби, провели обстеження нашого будинку, виявили причину, чому немає опалення. Ну там 2-3 дні, щоб цю проблему уникнути, і опалення у нас є, з’явилося. Запрацювали всі стояки, бо не всі стояки працювали».

Отримати допомогу можна, звернувшись за номерами телефонів, які вказані у сюжеті. Заявки приймають у будні з 9:00 до 17:00
Цілодобово працює телеграм-канал Геннадія Корбана, описати проблему можна в коментарях.