Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Щовихідного у Дніпрі проходить комплекс заходів «Дніпро. Разом»

Дозвілля для дніпрян. У місті організували серію родинних заходів «Дніпро. Разом», вони триватимуть до 27 серпня. На святах можна насолодитися різноманітною програмою на будь-який смак. Це творчі майстерні, конкурси на знання історії міста та інше.

Матвій з мамою та маленькою сестричкою завітали на захід, почувши музику у дворі. Катерина ділиться: це чудова нагода відпочити з дітьми влітку та не їздити далеко.

«Це вже вдруге. Вперше ми були на Набережній Перемоги. Там теж були гуртки як малювання і йому дуже це подобається», — ділиться враженнями відвідувачка заходу Катерина Бабенко.

На гостей очікувала різноманітна програма: майстерні, творчий захід «Українською, будь ласка», а також конкурс на знання історії міста. Бібліотеки та музеї Дніпра знайомили учасників зі своїми проєктами.

«”Мандруй Дніпром” — про екскурсії. В нас є кілька розроблених маршрутів вулицями Дніпра, деякі з них у центральній частині міста, але є дуже цікавий про лоцманів, туди ми теж запрошуємо», — розповідає Євген Хорошилов, начальник управління культури департаменту гуманітарної політики ДМР.

Родинне свято — частина серії заходів під назвою «Дніпро. Разом».

«Проведення цих заходів трішки дозволить розслабитися людям, створити гарний настрій, але ж, крім цього, і отримати корисну інформацію, адже в межах цієї програми працюють локації Музею історії Дніпра, ви можете дізнатися багато про історію нашого міста. Зокрема про перейменування вулиць, яке зараз триває», — каже Святослав Чирук, заступник директора Музею історії Дніпра.

Подібні зустрічі проходять у 24 дворах Дніпра. Відвідати їх можна щовихідного, до 27 серпня включно. Шукайте своє подвір’я та дату заходу на офіційній сторінці проєкту.

Читайте також: Дніпровські чирлідерші: до популярного спортивного руху приєднались вихованки Університету третього віку