Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Що це було: виступ Руслана Краснова на заключній сесії облради Дніпра

Особливою заключна сесія облради стала для депутата «Громадської сили» Руслана Краснова. Ймовірно, після численних прогулів він вирішив надолужити згаяне та взяв слово. Однак ані у сесійній залі, ані позі її межами на питання журналістів виразної промови у Руслана Краснова не вийшло. За цей час до нього накопичилося чимало запитань: погрози в родині, мітинги проти Загіда Краснова у Києві, екстремальна їзда. Якими були відповіді – у сюжеті.

Минулої сесії застати депутата обласної ради від партії «Громадська сила» Руслана Краснова вкотре не вийшло.
Підсумкове ж засідання він вшанував своїм візитом та навіть взяв слово. Але забув українську. А чого саме намагався домогтися промовою – у залі так і не зрозуміли.

Скористатися нагодою вирішила наша знімальна група та поставити пану Руслану свої запитання. Спочатку розмовляти з журналістами він не хотів.
Однак, поки пан Руслан не міг знайти кабінет своєї фракції – рідко мабуть тут буває – нам вдалося почути декілька слів.

А какой у нас кабинет?
-А що ви шукаєте? Скажіть, а вам погрози вже закінчилися?
-Это вы можете спросить у Бориса Альбертовича.
– Він вам погрожував?
– Я такого не сказал.

Виявилося, балакучість пана Руслана стосується тільки інстаграму. Далі питаємо про мітинги у Києві проти Загіда Краснова, голови «Громадської сили». Відповідь дуже приголомшила.

Ну а мітинги у Києві прокоментуєте? Проти вашого батька.
– Кого Филатова? Они происходят довольно таки часто.
– А він ваш батько?

Нагадаємо, у Києві кілька місяців поспіль мітингувальники вимагають ввести санкції проти Загіда Краснова. Врешті, Руслан знайшов кабінет своєї фракції, але так і не вніс ясність у більшість питань.

Читайте також: Загід Краснов незаконно користується комунальними землями Дніпра