Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Що депутат Дніпропетровської облради Руслан Краснов робив у Росії?

В гості до агресора. Депутат Дніпропетровської обласної ради Руслан Краснов поїхав до Москви. Відео зі столиці країни, з якою вже 7-й рік воює Україна, запостив у своїх соціальних мережах. Чим загрожує це нашій прифронтовій області – у сюжеті.

          Аеропорт Шереметьєво, Москва-Сіті та вид з вікна розкішних апартаментів на Московський державний університет. Руслан Краснов похизувався в Інстаграм своїм візитом до столиці країни-агресора.

          Про мету візиту хотіли запитати Руслана Краснова особисто.

           Чому депутат Дніпропетровської обласної ради поїхав до Росії – можемо лише здогадуватися. Втім, навіть сам факт візиту, незалежно від мотивів, кричущий, говорить політолог Богдан Галенко.

Богдан Галенко, політолог: “Враховуючи те, що Руслан Краснов є політиком, скажімо так, хоч і незначного польоту, але все одно місцевим політиком, скажімо так. Руслан Краснов є головою фракції. Якщо брати політичну площину, то це сигнал для своїх виборців. В будь якому випадку – він порушу хоча б етичні норми. Не будемо казати вже там про законодавчі”.

           Причому порушує етичні норми Руслан Загідович навіть не приховуючи цього факту.

Ігор Рейтерович, політолог: “Така демонстрація якраз навпаки – спрямована на якусь невелику групу людей, щоб показати свою значимість: бачите, я літаю в Росію, тут з якимись відомими людьми зустрічаюсь, важливими, і вони мене, можливо, в якихось там питаннях підтримують.  Я не знаю в яких. Вони можуть буди як політичними, так і кримінальними якимись. Це така, знаєте, ознака статусності: ось я можу робити так, і не звертати увагу на інших”. 

                Та поки Руслан Краснов намагається самоствердитися як впливова особа, його дії можуть загрожувати навіть національній безпеці.

Ігор Рейтерович, політологи: “Область прифронтова! Розумієте? Тут є військові, госпіталь відомий, поранені наші військові. Приймаються якісь рішення. Інфраструктурні проекти якісь, будівництво доріг і т.д. В усьому цьому можуть бути зацікавлені представники іноземних спецслужб,  і вони можуть, теоретично, намагатися ці дані отримати там от від того пана Краснова”.

           Тож патріотизм родини Краснових викликає сумніви. Та про це розкажемо згодом.