Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Сергій Гайдай: “Медведчук не зробив жодних відкриттів”

Політтехнолог Сергій Гайдай прокоментував свідчення Медведчука проти Петра Порошенка, які 23 травня опублікувала СБУ. 

На його думку, затриманий нардеп не розказав нових подробиць, адже інформацію про нібито постачання вугілля з ОРДЛО та приватизацію трубопроводу обговорювали ще за часів президентства Порошенка.

“Про його жадібність знала вся країна.  Саме за його жадібність і тримав його мертвою хваткою Путін через Медведчука.  І жодний показний «патріотизму» врятувати Петра Олексійовича не міг.  Другий термін президентства для нього був неможливий. І саме його жадібність та брехня привели до влади Зеленського”, — написав він у себе на фейсбуці.

За словами Гайдая, ці фактори стали причиною неможливості продовжувати війну з окупантами і призвели до «Мінська-1» та «Мінська-2» та активної роботи агентів Кремля, яких очолював Медведчук. За його словами, саме від Порошенка вони отримали телевізійні канали, фінансову базу і як наслідок – чималу частку впливу в українській політиці та економіці.

“Все те, що було за п’ять років його президентства, пояснювалося тільки тим, що все це могло бути завдяки його кришуванню або через його слабкість і незнання. І те й інше в умовах війни на посаді президента – злочинно. Медведчук мене не здивував.  А ось чи здивують усіх нас українські правоохоронні органи, змусивши колишнього президента відповідати перед законом, покаже час”, — підсумував він.

Читайте також: Філатов: «Треба працювати з оптимізмом, але розуміти, що в країні триває війна, і вона змінила життя всіх»