Site icon Телеканал «ДніпроTV»

СБУ разом з ВМС уразили дронами два російські кораблі біля Криму

Служба безпеки України разом з Військово-морськими силами ЗСУ атакували носій крилатих ракет “Буян” та корабель “Павел Державин” надводними дронами з експериментальним озброєнням. Про це повідомили низка ЗМІ (зокрема Українська Правда та Суспільне) з посиланням на власні джерела.

Раніше у ЗМІ повідомляли, що корабель “Павел Державин” нібито підірвався на російській міні 11 жовтня, а на судні “Буян” пожежа сталася вранці 13 жовтня. Наразі стало відомо, що це була спецоперація Сил оборони України.

Деталей у СБУ наразі не розкривають, але додають, що обидва судна були уражені “Морськими малюками” з експериментальним озброєнням.

“Після першого підриву російські тральщики та водолази так і не змогли виявити наше ноу-хау. Вчора пощастило підводному човну “Алроса”, який поки що зумів втекти від наших розробок. Носій крилатих ракет “Буян” повторити “подвиг” “Алроси” не зміг, тому був сьогодні уражений на севастопольському рейді експериментальним озброєнням “Морських малюків”, – передає УП слова одно з операторів дрону.

Раніше очільник окупаційної адміністрації Севастополя заявляв, що вибухи сталися під час навчань російської армії.

Читайте також: Поліція розповіла подробиці вчорашньої аварії на проспекті Гагаріна в Дніпрі

https://dnipro.tv/wp-content/uploads/2023/10/img_4625.mp4