Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Розбивав вікна та забирав цінні речі: у Дніпрі чоловік грабував автомобілі 

У Дніпрі чоловіка затримали за пограбування автомобілей. Він розбивав у машинах вікна, а потім забирав звідти цінні речі. Про це повідомляє “Дніпро Оперативний”.

Днями у поліцію звернулася жінка, яка розповіла, що у двір її будинку проник чоловік, та намагався пограбувати припарковану машину. За її словами, у авто спрацювала сигналізація, і коли вона виглянула, то побачила чоловіка. Зрозумівши, що його помітили, зловмисник швидко побіг у сторону Набережної Перемоги.

Патрульні прибули на місце події та оглянувши його, виявили сліди пошкоджень на склі. Крім того, неподалік, вони знайшли ще чотири машини, в яких були розбиті вікна.

Відпрацьовуючи прилеглу територію, поліцейські знайшли чоловіка, який тримав в руках якісь речі. Він побачив патрульних та намагався втекти, але його наздогнали та затримали. 

32-річний підозрюваний розповів, що це він грабував автомобілі, забирав з них цінні речі, аби потім перепродати. Інспектори викликали слідчо-оперативну групу та доставили чоловіка до відділку.

Читайте також: За новорічні свята 31 грудня та 1 січня до травмпунктів Дніпра звернулося 195 людей