Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Російські та українські зірки засудили агресію Путіна проти України

Низка російських політиків, зірок шоу-бізнесу та блогерів висловились проти війни в Україні. На сторінках в соцмережах публікують заклики зупинити агресію. Підтримують український народ в тяжку годину і українські селебріті.

Російські зірки почали флешмоб в соцмережі Інстаграм. Публікують однакові світлини – чорне тло із закликами зупинити агресію проти українського народу. Однією з перших висловились блогер і політик Ксенія Собчак.

“Ми всі тепер замкнені в цій ситуації. Виходу немає. Ми, росіяни, ще багато років будемо розхльобувати наслідки сьогоднішнього дня. Тепер я буду вірити тільки в найгірші сценарії”.

Російський телеведучий Іван Ургант: “Страх і біль. Ні війні”.

Шоу-мен і гуморист Максим Галкін: “Від самого ранку на зв’язку з родичами й друзями з України. Не висловити словами, що я відчуваю. Як це можливо? Немає виправдань війні. Ні війні!”

Співак Валерій Меладзе закликав негайно зупинити військову агресію та почати мирні перемовини: “Я умоляю прекратить военные действия и сесть за стол переговоров. Это нужно прекратить”. 

Українські зірки шоу-бізу різко засудили напад на Україну з боку Російської Федерації. Співаки, телеведучі, блогери почали записувати слова підтримки державі та українцям. Викладають відеозвернення з проханням не панікувати, довіряти Збройним силам України.

Крім того, звертались до росіян, аби ті негайно засудили агресію свого президента.

Дмитро Монатик, співак: “Це найстрашніший сон наяву. Сьогодні по всій моїй рідній країні люди прокинулись від вибухів, сирен, військової тривоги. Майбутнє мов розсипається на шматочки”.

Ольга Полякова, співачка: “Я прошу вас, не молчите. С вашего молчаливого согласия будет твориться невероятное беззаконие, кровопролитие и смерть”.

Співачка Тіна Кароль написала, що сьогодні вона в жіночому монастирі молиться за мир в Україні.

Телеведучий Григорій Решетник повідомив підписникам, що він із родиною в Києві, закликав не довіряти фейкам та триматись разом.

Режисерка Оксана Байрак просить людей не панікувати та в разів потреби допомогти літнім чи немічним людям.