Site icon Телеканал «ДніпроTV»

росіяни знову влучили ракетою по багатоповерхівці у Дніпрі

Вечір п’ятниці ознаменувався гучними вибухами в середмісті Дніпра. російські окупанти скерували ракети по багатоповерхівці та будівлі СБУ. Там виникла пожежа. Вогонь охопив площу у 100 кв м. Поранення дістали дев’ять людей, серед них дві дитини.

Дев’ять постраждалих унаслідок ракетного удару по будинку в Дніпрі. Серед них двоє дітей. У них акубаротравма, дорослі отримали рвані рани. Людям надали медичну допомогу без госпіталізації. Одного постраждалого доправили до лікарні у стані середньої тяжкості. На місці влучання працювали рятувальники, поліцейські, медики. До понівеченої багатоповерхівці приїхали керівники міста та області.

«Я знаходжусь тут, на місці події, тут знаходиться керівник військової адміністрації Сергій Лисак, всі силовики, керівник поліції, керівник ДСНС, уся влада, всі працюють. Житловий комплекс, куди влучив «Іскандер», не був повністю заселений людьми», — сказав Борис Філатов, міський голова Дніпра.

«Одна ракета влучила в житловий комплекс “Женева”, частково його зруйнувала, але добре, що будівля не перебувала в експлуатації, переважна більшість людей, що там були, це будівельники. І друга ракета частково зруйнувала адміністративну будівлю СБУ», — пояснив Сергій Лисак, начальник Дніпропетровської ОВА.

Минулося без загиблих.

 У крамницях, розташованих поблизу епіцентру вибухів, вибило скло. Є руйнування всередині будівель.

Комунальні служби Дніпра вночі приступили до робіт з ліквідації наслідків ракетної атаки.

У НВК № 148 «Планета щастя» розгорнули пункт розміщення для постраждалих.

Читайте також: До Дня Української Державності для переселенців з Луганщини в Дніпрі організували свято