Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Росіяни нанесли масований удар по Україні: що відомо (ОНОВЛЕНО)

21 вересня російські окупанти атакували кілька областей України ймовірно з бомбардувальників Ту-95МС. Про зліт 8 бортів повідомляли в Повітряних Силах.

У центрі Києва уламки від збиття пошкодили вікна в 5-поверховому будинку, повідомив мер Віталій Кличко. Руйнувань і постраждалих немає. У Святошинському районі були перебої з електрикою. У Дарницькому районі уламки пали на інфраструктурний об’єкт, СТО та гуртожиток закладу профтехосвіти. Постраждали 7 людей, серед них 9-річна дитина. 3 шпиталізували.

У Київській області від падіння уламків виникли пожежі на території підприємств, пошкоджено лікарню та будинки. 2 людей отримали поранення, повідомляють в МВС.

У Харкові відомо про поранення трьох чоловіків, повідомляють в Офісі Генпрокурора. Пошкоджено виробничу будівлю, відділення екстренки та дорогу. Удар, попередньо, нанесли 6 ракетами С-300. У ПК “Схід” повідомляють про збиття 3 ракет в області — 2 Х-101/555 та 1 Іскандер-К.

У Черкасах через роботу ППО уламки впали в центрі міста, повідомляють в ОВА. Зруйновано готель, загорілись торгові павільйони. Кількість травмованих зросла до 10.

У Рівному є влучання в енергетичну та цивільну інфраструктуру, уточнють в ОВА. Постраждало СТО і 5 автівок. Частина Рівненського району без світла, жертв немає.

https://dnipro.tv/wp-content/uploads/2023/09/img_3467.mov

У Львівській області росіяни нанесли удар по Дрогобичу, повідомляють в ОВА. Два прильоти – по промисловому обʼєкту. Загорівся цех, зруйнована триповерхова будівля складу, є загоряння на площі близько 30 м². Ще один ракетний удар – по приватному двоповерховому складу. Є загоряння на площі 20 м². Пожежу ще гасять. Про постраждалих наразі невідомо.

Також росіяни обстріляли гуртожиток у Херсоні — відомо про 2 загиблих та 5 постраждалих. Пошкоджено приватні і багатоквартирний будинки, горіли автівки. Також від обстрілу о 7:30 загинула 82-річна жінка.

Росіяни цього ранку атакували Україну 43 ракетами у декілька хвиль. 36 з них вдалось збити.

Читайте також: У Нікополі від обстрілів поранено 3 людей