Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Росія перетворюється на аналог “ДНР” — Зеленський

Володимир Зеленський під час брифінгу повідомив, що світова спільнота  вже готує “найпотужніші в сучасній історії” санкції проти Росії та закликав українців долучатися до захисту країни.

Зеленський повідомив, що українські силовики змогли зупинити атаки противника. За його словами, зараз найбільш складним напрямком залишається південь України, де російські окупаційні війська намагаються просунутися до Мелітополя. Також бої йдуть у Харківському напрямку та на Донбасі. 

«На півночі країни ворог повільно просувається в Чернігівській області, але там є кому його зустріти. Надійна оборона побудована в Житомирській області. Озброєний десант в Гостомелі блокують, війська отримали наказ на знищення», — розказав Президент.

Президент повідомив, що зараз знаходиться на зв’язку з лідерами світових держав та організацій. За його словами, Росія вже почала отримувати санкції, які стануть найпотужнішими у світовій історії.

Також він закликав українців долучатися до лав Збройних сил, записуватись у тероборону та здавати кров для поранених бійців.