Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Робота телеканалу «ДніпроTV» не припиняється за будь-яких умов, у тому числі і в блекаут

1 січня, директор департаменту з питань самоврядування Дніпровської міськради Артем Нідєлько проінспектував роботу телеканалу «ДніпроTV».

По результатам візиту він відмітив, що наразі вже відпрацьовані алгоритми, завдяки яким робота не припиняється в будь-яких умовах, у тому числі і в умовах блекауту.

 «Інформування населення наразі не менш важливе, чим забезпечення населення водою і теплом. Тому що без інформації люди панікують, і це зрозуміло у нинішні важкі часи. Та дніпрянам непотрібно переживати. Журналісти телеканалу «ДніпроTV» забезпечені усім необхідним, що вчасно інформувати населення», – розповів Артем Нідєлько.

На телеканалі облаштовано кілька робочих локацій, де можна працювати при відключенні світла. Одна з них знаходиться в укритті. Там журналісти працюють під час повітряної тривоги.

Міською владою разом із співробітниками телеканалу «ДніпроTV» відпрацьовані алгоритми оповіщення за різних сценаріїв. Для цього телеканал забезпечений альтернативними джерелами енергії та безперебійним інтернетом. Телеканал розміщує інформацію у всіх соціальних мережах, зокрема, є телеграм-канал з оперативною інформацією.