Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Річард Гір та Орландо Блум підтримали Україну

Світові знаменитості підтримують українців та закликають до пожертв.

Кіноактор Річард Гір підтримав Україну і долучився до благодійної організації CARE’s Ukraine Crisis Fund.

https://dnipro.tv/wp-content/uploads/2022/04/video_2022-04-18_02-03-38.mp4

«Як і ви всі, я з жахом спостерігав за тим, як розгортаються трагічні події в Україні. Жінки, діти, маленькі хлопчики та дівчатка, люди поважного віку змушені тікати від війни. Страх, голод, холод, поневіряння в пошуках безпеки та допомоги. Щоб висловити свою солідарність з народом України, та запевнити, що вони не покинуті на напризволяще, що не залишились віч-на-віч з проблемами, я доєднався до Care Crisis Ukrainian Fund. Фонд надає допомогу, якої українці потребують прямо зараз. Я сподіваюсь, ви доєднаєтесь до нас також»,сказав актор у зверненні.

Також зірка «Піратів Карибського моря» та «Володаря кілець» Орландо Блум допомагає українським біженцям. Про це йдеться у повідомленнях на його сторінки в instagram.

«Сьогодні на кордоні я зустрів матір із трьома її дітьми, які втекли з України вчора ввечері після бомбардування будинку їхнього сусіда. Вони не знають, куди підуть далі, але мама просто хоче, щоб її діти були в безпеці», – написав автор, Посол доброї волі ЮНІСЕФ.

За його словами, лише за місяць з України втекли понад 1,8 мільйонів дітей.

«Як батько, я не можу собі уявити, наскільки засмученим і збитим з пантелику можна бути, коли доводиться залишати все позаду. Під час мого візиту до Молдови, було сумно бачити, як сім’ї перетинають кордон після довгих подорожей, маючи лише кілька речей, і не знають, де закінчиться їхня подорож», – написав Орландо Блум.

Читайте також: Х’ю Джекман поспілкувався з 7-річним хлопчиком з Одеси, який намалював Росомаху