Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Резонансна ДТП у Дніпрі: постраждали троє людей, водій втік з місця події

Врізався у пішоходів і втік з місця ДПТ. У Дніпрі водій легковика проїхав на червоне світло в момент, коли по «зебрі» йшли люди. Від потужного удару двох жінок і дитину відкинуло на дорогу. В якому стані постраждалі і хто наздогнав правопорушника?

26 вересня у Дніпрі на Старомостовій площі Nissan збив 7-річну дівчинку і двох жінок на пішохідному переході.

Місцевий житель: «Дивлюся, стоять три швидкі допомоги та поліцейський автомобіль. Пройшли далі. І жінки, які прибирають, розповіли, що джип на червоне світло збив двох жінок і дитину, та втік з місця злочину. Ну, рвонув далі, а за ним поїхала приватівська машина, банківська, і десь його наздогнали».

Місцевий житель: «Водій на джипі поїхав на червоне світло, збив дитину та двох жінок — маму з донькою та інша жінку, яка йшла з пакетами. Він її простягнув машиною, вона лежала вся покручена».

Двоє жінок у важкому стані. Життю 7-річної дівчинки загрози немає.

Олександр, лікар: «Дитина була оглянута всіма спеціалістами, проведене невідкладне обстеження. Пошкоджень внутрішніх органів не виявлено, пошкодження кісткового скелету не виявлено. У дитини встановлено діагноз «струс головного мозку середнього ступеню тяжкості і рана в області підборіддя». Надана вся невідкладна допомога, дитина знаходиться у одному з відділень лікарні, де їй надається допомога».

«Саме на цьому перехресті, яке знаходиться позаду мене, і затримали «горе-водія».

Та після наїзду водій не зупинився. Наздогнали його небайдужі дніпряни.

Аліна Стадник, прессекретарка Дніпровського міського управління поліції: «На місці працювали слідчі після ДТП. Наразі водія затримано за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України та за вказаним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, а саме — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Зараз затриманий дає свідчення. Слідчі дії тривають.