Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Ремонт дитмайданчика на вул. Квартальна, 6: провели зустріч з мешканцями

Сучасна та безпечна зона для дитячих ігор. З таким запитом до міської влади звернулися мешканці будинку по вул. Квартальна, 6.

У цьому році їхнє бажання буде виконано, адже адресу поставили у перелік об’єктів, які оновлять у 2024 році.

Поспілкуватися з мешканнями про майбутній ремонт приїхав директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Артем Нідєлько.

«Це один з 70 ремонтів, який ми запланували на цей рік. Як і у минулому році до всіх ремонтів ми підходимо комплексно. Мешканці цього будинку у 2023 році звернулися до міської ради, зібрали підписи, аби привели до ладу цей майданчик. Незабаром розпочнемо тут роботи, деякі елементи будемо ремонтувати в заводських умовах», – зазначив черговий по місту Артем Нідєлько.

Анастасія щодня гуляє на майданчику зі своїм трирічним сином. Жінка розповідає, що малий полюбляє спускатися з гірки, а ось піднятися на неї без допомоги мами малий не може, адже на сходах відсутні декілька дошок.

«Цей майданчик як встановили, так ніколи і не ремонтували. Їй дуже багато років, тут вже прогнила деревина та й взагалі майданчик в поганому стані. Діток тут завжди дуже багато гуляє і не хочемо, аби вони травмувалися», – розповідає місцева мешканка Анастасія Войтович.

Під час зустрічі з мешканцями представники міської влади розказали своє бачення проведення ремонту на майданчику та вислухали побажання батьків.

«Ми проведемо ремонт на улаштування гумового покриття під дитячим обладнанням. Також плануємо відреставрувати огорожу та відновити одну секцію. Всі елементи будуть оновлені та пофарбовані, а аварійні дерев’яні дошки ми замінимо. Майданчик після ремонту буде мати гарний вигляд, а головне буде безпечний для дітей», – зазначив директор КП «Розвиток територій міста» Олександр Чуб.

Читайте також: Англійська, східні танці та аеробіка для студентів Університету третього віку