Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Ремонт аварійної дороги: як вирішити проблему

Мешканці Дніпра регулярно звертаються до міських служб та Громадської ради по допомогу. В результаті такої співпраці на вулиці Велика Діївська зробили нове дорожнє покриття. 

Пані Ольга проживає в будинку №22 по вул. Велика Діївська. Жінка згадує той час, коли на вулиці були великі ями.

Ольга Погрібна, дніпрянка: «Ми кожного року майже стикалися з тим, що нам доводилось самостійно купляти якийсь там шлак, відсів, зріз асфальту. Ми самостійно намаглися робити ремонтні роботи».

Світлана, сусідка Ольги, підтверджує: на підборах пройти було неможливо.

«Раніше тут були вібоїни, ґрунтова дорога, яку постійно відсівом засипали до перших дощів. Великі ями були, машини просто чіплялися. Ну і ходити незручно тут було, особливо жінкам, які на підборах».

Пані Ольга написала до телеграм-каналу Геннадія Корбана. Заявку дніпрянки голова Громадської ради при міськраді Дніпра оперативно направив відповідним міським департаментам та комунальним службам.

Ольга Погрібна, дніпрянка: «І одразу надійшла відповідь. Вийшла комісія, яка обстежила цю ділянку дороги. І тут як диво: останній день літа, все збираємося на роботу. Виходимо та бачимо картину: хлопці працюють, вже й катки, і асфальт завезли, працюють дуже активно».

Схожі роботи з укладання нового асфальтного покриття за заявками мешканців проводять регулярно. Серед останніх — на вул. Софії Ковалевської, 80; житломасиві Тополя-3 та на проспекті Слобожанський, 93.

Комунальники намагаються якнайшвидше вирішувати проблеми дніпрян. Звернутись по допомогу можна до штабу взаємодопомоги Громадської ради. Заявки приймають з понеділка по п’ятницю з 9-ї до 17-ї години.

Цілодобово працює телеграм-канал Геннадія Корбана, залишити заяву можна в коментарях.

Читайте також: У Дніпрі перевірили роботу коворкінг-центру для ВПО