Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Реєстрація юридичних осіб та підприємців у Дніпрі: де оформити та які документи потрібно

Черговий по місту Олександр Санжара відвідав відділ реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, який розташований по вул. Старокозацькій, 58.

Секретар міської ради перевірив виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо державної реєстрації фізичних осіб–підприємців.

Зокрема, внесення змін про громадянство, видів економічної діяльності, зміни номера платника податків (паспортних даних), контактної інформації, ПІБ (заміна), адреси місця знаходження та первинної реєстрації фізичної особи-підприємця.

Зміни щодо громадянства, видів економічної діяльності, контактної інформації фізичної особи-підприємця вносяться безоплатно. За зміни ПІБ та адреси місця проживання ФОП сплачується адмінзбір, який перераховується до бюджету міста.

Відділ реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб–підприємців єдиний в Дніпропетровській області оброблює заяви, що не потребують сплати адміністративного збору та надходять через портал Дія з усієї України. Він також обробляє платні заяви по ФОПам у Дніпропетровській, Донецькій, Луганській областях та Києві.

Якщо ви хочете зареєструвати ФОП, можна зробити це онлайн на порталі «Дія» або особисто звернувшись у відділ реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур ДМР по вул. Старокозацька, 58.

Графік роботи:

Перелік документів, які потрібно для реєстрації ФОП:

Читайте також: На Льодовій арені в Дніпрі вандали побили вікна