Site icon Телеканал «ДніпроTV»

“Разом з підключенням інтернету держава має потурбуватися і про його безпеку”, – Артур Іваненко

8 лютого – День безпечного інтернету, який відзначають у більше ніж 200 країнах світу. Це свято у календарі з’явилося вперше у 2004 році з ініціативи Європейської комісії. Саме в цей день обговорюють загрози інтернет-павутиння, соціальних мереж та торгових майданчиків у мережі. 

У зв’язку с цим Артур Іваненко, пропозиціонер, визначає, що діджиталізація по всій країні – це, без сумнівів, позитивний напрямок. Так, завдяки “Дії”, яка функціонує на державному рівні, люди можуть з легкістю отримувати безліч необхідних послуг. І коли держава має такий потужний додаток, варто заперечити йому необхідний захист.

Артур Іваненко, депутат Бердичівської міської ради від партії “Пропозиція”: “Інтернет дає величезні можливості. За урядовою програмою “Інтернет-субвенція” лише за минулий рік до всесвітньої мережі було під’єднано майже три тисячі маленьких сіл. А це близько мільйона українців та понад 6000 різних соцоб’єктів. Ми, як громада, яка має у своєму складі два села, розуміємо, як це важливо. Саме тому і партія «Пропозиція» загалом підтримує інтернетизацію українських сіл. Але разом з тим глобальна павутина може створити і масу неприємностей для людей, які не вміють правильно нею користуватися. Саме тому разом з підключенням держава має потурбуватися про безпеку і провести відповідну просвітницьку роботу. Особливо серед людей старшого покоління».