Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Ракетна атака по Павлограду: що відомо про постраждалих та руйнування

Стан двох жінок, які постраждали від російських ракет у Павлограді, покращується. Одна з них вже в травматологічному відділенні, іншу невдовзі теж переведуть з реанімації. Також п’ятеро неповнолітніх дівчат зараз лікуються амбулаторно. На відновлення світла після атаки на місто потрібно до 5 днів. Загалом внаслідок ракетної атаки росіян по Павлограду двоє людей загинуло, понад 40 постраждали. Потрощено 8 десятків приватних осель та побито 24 багатоповерхівки. Як люди в Павлограді оговтуються від ракетної атаки?

«Двома заходами прилітало. Перший з вечора, удари були. А потім під ранок, в 4 з копійками. Оце сюди, в них у дворі. Якраз у мене під вікнами з того боку».

Так Володимир переповідає події моторошної ночі, коли рашисти випустили ракети по Павлограду. Чоловік каже, дивом залишився живим.

Володимир, житель Павлограда: «Та я почув, що знову свистить. Бігом-бігом взувся, тільки з однієї кімнати в іншу, а воно там як жахнуло».

Ніхто з родини чоловіка не постраждав. А от будинок, зведений власноруч, ледь встояв.

«Шифер стирчав туди. Ось металева, вирвана повністю також. В хаті стеля, все… Он тріщини пішли по всій хаті».

Від ворожих ракет у Павлограді загинуло 2 людини, понад чотири десятки отримали поранення. Ушкоджено промислове підприємство та житловий сектор. Потрощено 8 десятків приватних осель та побито 24 багатоповерхівки.

Читайте також: Поліцейські фіксують наслідки російських ударів по Нікополю