Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Путін виступив перед масовкою

Президент росії володимир путін вчора виступив перед своїми виборцями на московському стадіоні «Лужники». П’ять хвилин брехні зібрали кілька тисяч глядачів, більша частина яких, вірогідно, масовка. 

Своє звернення до росіян путін присвятив виправданням так званої «спецоперації». Риторика незмінна — неонацизм, каральні операції, і ні слова про звірячі вбивства українських дітей та стерті з мапи країни міста.

Володимир путін, президент російської федерації: “И мы видим, как героически действуют и воюют наши ребята в ходе этой операции”.

Телеканали неочікувано перервали трансляцію посеред виступу. Замість путіна росіянам показали патріотичні пісні Олега Газманова.

У мережі вважають: перервали, тому що президента рф почали освистувати.

Одразу після виступу з’явились підтвердження фейковості заходу: кадри трибун режисери каналу «росія-1» запозичили зі святкового концерту майже однорічної давнини. І це не вперше, коли до путіна «підклеюють» масовку. Останнього разу, коли президент рф спілкувався з росіянами, все його оточення виявилось змонтованим.

Знайшли у мережі і оголошення про набір до масовки для виступу — 300 російських рублів за 2 години. 2 долари за те, щоб послухати путіна. А ще у мережі припустили: лідер нації вийшов на трибуну московських «Лужників» у пуховику за півтора мільйони рублів. У той час, поки у магазинах росіяни б’ються за кілограм цукру.

Володимир путін, президент російської федерації: “Такого единения у нас давно не было”.

В Україні тим часом «визволителі від нацизму» грабують магазини, вбивають мирне населення і масово дизертують.