Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Пункт допомоги постраждалим працює в адміністрації Соборного району

Мешканці понівеченої багатоповерхівки можуть терміново оформити втрачені документи. Також написати заяви на компенсацію від Дніпровської міськради за зруйноване внаслідок російського терору житло. Пункт допомоги постраждалим знаходиться в адміністрації Соборного району за адресою: площа Шевченка, 7.

Володимира не було вдома, коли в його будинок влучила російська ракета. Квартира зруйнована. З документів залишився лише паспорт та водійське посвідчення. Він прийшов написати заяву на обстеження пошкодженої будівлі.

Володимир Левченко, дніпрянин: «У мене ніхто не постраждав, я був один. Але перед очима стоять обличчя сусідів».

Людей приймають в адміністрації Соборного району. Оперативно допомагають постраждалим з документами. Вже є перші звернення. Тут можна не тільки відновити втрачені документи, а також написати заяви на надання матеріальної допомоги.

Володимир Федоренко, голова адміністрації Соборного району ДМР: «У місті Дніпрі діє комплексна програма соціального захисту мешканців нашого міста, яка передбачає матеріальну допомогу з відшкодування завданої здоров’ю шкоди, матеріальна допомога з відшкодуванням, завданим руйнуванням житла і також матеріальна допомога сім’ям загиблих».

Усі служби працюють щодня з 8 до 20 години. Заяви приймають за адресою: площа Шевченка, 7
Телефон гарячої лінії – 0685573419.