Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Приватизація кімнат у гуртожитках, єдиний квиток, притягнення до відповідальності порушників – суб’єктів у  сфері паркування: рішення виконкому Дніпровської міськради 

14 листопада відбулося засідання виконавчого комітету Дніпровської міської ради. У режимі онлайн члени виконкому серед іншого ухвалили приватизацію кімнат у гуртожитках, затвердили єдиний тимчасовий комбінований квиток «трамвай Nº 19 – метро» для можливості пересадки на станції метро «Проспект Свободи». Це пов’язано з ремонтом аварійного трамвайного переїзду на перехресті вул. Павлова — вул. Академіка Белелюбського, який планують закінчити до 27 листопада. 

«Традиційно ухвалили рішення щодо усунення порушень правил благоустрою на території міста. Змінили правила щодо встановлення інвестиційних зупинок. Раніше інвестор міг отримувати в користування збудовані зупинки на десять років. Зараз цей строк зменшено. Також розглянуті питання щодо притягнення до відповідальності порушників – операторів парковок. Наприклад, якщо вони не нанесли відповідну розмітку на парковці, відсутність можливості сплатити за паркування безготівково тощо. Перший раз притягаємо до адміністративної відповідальності з мінімальними штрафами, далі – більші штрафи. Якщо порушення не будуть усунені, це  буде підставою для розірвання договору з інспекцією з питань паркування», – прокоментував секретар міської ради Олександр Санжара.

Читайте також: У Дніпрі відкрили пам’ятний знак на честь 128-ї бригади ТрО