Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Прикордонна служба відмовилася звітувати про вилучення паспорта Геннадія Корбана

“Запитувану вами інформацію може бути надано за запитом правоохоронних органів чи суду.” Так на офіційний запит нашого телеканалу відповіли у Прикордонній службі на запитання про позбавлення громадянства керівника Центру тероборони Дніпра. Історія з конфіскацією паспорта в Геннадія Корбана триває. 

“Другий тиждень читаю на різних новинних смітниках інформацію про себе. На спробу дискредитації витрачають значні кошти. Чому б нам разом не допомогти Збройним Силам України і не скинутися, наприклад, на закупівлю вантажівок для наших хлопців на фронті”, – Геннадій Корбан, голова Центру тероборони Дніпра.

Так на власній сторінці у соцмережі відреагував Геннадій Корбан на клішейовані повідомлення про власну персону. Мова йде про причини позбавлення його громадянства.

І таких версій позбавлення висувається безліч. Тим часом керівник Центру тероборони Дніпра в ексклюзивному інтерв’ю британському телеканалу ВВС назвав власну версію – його коротка зустріч із конгресменкою Вікторією Спартс.

“Вона відвідала Штаб оборони, у нас із нею була 20-хвилинна бесіда, оскільки вона брала участь, наскільки я поінформований, у підписанні ленд-лізу для України. І там навіть пан Байден, президент Байден, подарував їй ручку, якою підписав ленд-ліз. Вона стояла в нього за спиною. Ну, тобто людина відома. Як можна не зустрітися з людиною, якщо вона проїжджає повз”, – Геннадій Корбан, голова Центру тероборони Дніпра.

Офіційних пояснень позбавлення громадянства Геннадія Корбана з боку Офісу Президента так і не з’явилося. Із цим питанням і офіційним листом ми звернулися до Прикордонної служби, яка, власне, і не пустила голову Центру тероборони в Україну.

Запитувану вами інформацію може бути надано за запитом правоохоронних органів чи суду. Адміністрація Державної прикордонної служби України обмежена у правах щодо надання Вам запитуваною інформації”, – йдеться у відповіді ДПСУ.