Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«Пригоди Дракоши»: новорічне лазерне шоу у Дніпрі

Новорічна казка у Дніпрі. Яскраве лазерне шоу, неймовірні циркові номери в поєднанні з хореографічними постановами, джаз-вокал. Усе це чекає глядачів на шоу «Пригоди Дракоши». Вистава зацікавить не тільки дітей, а й дорослих. Прем’єра 9 грудня у КДЦ «Дніпропрес».

Яскраві ефекти анімаційних та об’ємних лазерів, танцювальне шоу і не тільки. 

Олені, яка грає дракошу — 10 років. Не зважаючи на свій юний вік, вона вже головна героїня шоу.

Олена головна героїня шоу розповідає: «Я займаюсь партером, займаюсь 5 років. А повітряною гімнастикою я займаюсь — 2 роки»

За словами режисерки, під час шоу дракошу чекає багато подорожей, аби скоріше настав Новий рік.

«Рік дракона, і наш дракоша, він пройшов свої випробування, зібрав 4 стихії і тим самим розморозив льодяного дракона», — каже режисерка новорічного шоу «Пригоди Дракоши» Олена Майчук

Понад 100 учасників грають у новорічній казці. 

Олена Осіпова організаторка творчого проєкту ділиться: «Нам на думку прийшла така ідея, зробити не просто фестиваль, а фестиваль для чогось. Для того, щоб діточки побачили куди зростати, як покращити свої навички. Ми робимо відбіркові тури і кращі діточки участвують в постановці казки. Проєкт пілотний. Ми будемо і далі покращувати наш рівень.»

Прем’єра новорічного шоу відбудеться 9 грудня в КДЦ (“Дніпропрес”), вул.Василя Сліпака, 35. Переглянути казку можна буде до 7 січня.

Читайте також: «Різдвяні казочки»: ДніпроTV запускає спецпроєкт, присвячений українськи казкам