Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Прозорий офіс Дніпра – майбутнє місце роботи! Студенти зі спеціальності «Соціальне забезпечення» захистили магістерські

Олексій Пономаренко вже магістр зі спеціальності «Соціальне забезпечення». Він захистив свій диплом у стінах Прозорого офісу – центрі надання адміністративних та соціальних послуг Дніпра. 

«Моя тема диплома – соціальний розвиток післявоєнного розвитку України. Мені цікаво дослідити, як саме розвиватиметься у соціальній сфері держава, коли ми переможемо, – поділився студент Олексій. Ба більше – він вже працює у департаменті соціальної політики ДМР. — Мною зацікавились на захисті бакалаврського диплома зі спеціальності «Соціальне забезпечення». Тоді на захисті були представники від департаменту. Побачили мою презентацію й наступного дня особисто зателефонували та запропонували роботу. Нині працюю із контентом у соцмережах департаменту. Максимально доступно поширюємо інформацію щодо соціальних послуг».

Прозорий офіс як локація для захисту дипломних робіт – демонстрація майбутнього місця роботи, розповіла завідувачка кафедри соціального забезпечення та податкової політики Університету митної справи та фінансів Вікторія Тараненко:

«Кафедра тісно співпрацює з департаментом соцполітики, адже це майбутній потенційний роботодавець її випускників. Такі захисти у нас уже стають традицією. Ще важливо: на захистах присутній директор департаменту соціальної політики міськради та працівники».

«Ми зацікавлені у молодих співробітниках. Ба більше, перед захистом ми провели екскурсію Прозорим офісом. Розповіли про умови роботи, як працюють спеціалісти. У нас є всі умови для комфортної роботи, адже тут усе сучасне. У нас уже працюють декілька випускників, чекаємо ще!» – наголосив заступник міського голови, директор департаменту соціальної політики ДМР Едуард Підлубний.

Цьогоріч з університету випускаються 59 магістрів зі спеціальності «Соціальне забезпечення». Захисти проводитимуться у декілька днів.

«Тут є кар’єрне зростання. Коли я тільки прийшов, мені допомагали адаптуватися. Тому, майбутні випускники із соціального забезпечення, приходьте, розвивайте соціальну сферу Дніпра!» — підсумував випускник Олексій.

Читайте також: 24 лютого у Дніпрі  оголосили траур через трагедію, яка сталася через влучання у багатоповерхову будівлю