Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Протягом доби містяни надіслали 43 звернення до Громадської ради Дніпра

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 43 звернення. До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються містяни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективні та швидкі дії на отриману від дніпрян інформацію та готовність оперативно відреагувати на будь-які виклики.

Головне за день:
Менш ніж за два місяці за вашими заявками КП «Міськсвітло» повернуло вуличне освітлення на 34 вулиці міста.
У планах ще три масштабні проєкти, що включають двір Лесі Українки, 31, вулицю Титова, 30 (вже у квітні) та вулицю Ударників, де ніколи не було світла і до 1 червня планують встановити 27 ліхтарів.

Вода:

Тепло:

Причина – по стояку в одній із квартир труби діаметром менше необхідного. Вони були самостійно встановлені мешканцями при заміні стояка і тепер заважають циркуляції теплоносія. Звужені труби виявив КП «Жилсервіс-5». Мешканцям квартири, в якій їх виявлено, залишено припис терміново відновити труби стояка відповідно до проєкту.

 ЖКГ:

У понеділок, 10 квітня, будинок обстежено комісією у складі представників департаменту благоустрою та інфраструктури, АНД адміністрації, КП «Дніпроводоканал», КП «Теплоенерго», КП «УРЕА», дорожнього ремонтно-будівельного підприємства, голови правління ОСББ.

В ході обстеження встановлено, що навколо будинку відсутнє вимощення, приямки біля вікон підвального поверху зруйновані. Повністю зруйновано прибудинкову дорогу. Підвал залитий водою у найглибшій частині. Витоків каналізації та водопроводу не знайдено. Ймовірно це потрапляння ґрунтових вод.

14 квітня з урахуванням погоди планують відкачати воду з калюжі та підвалу, після чого ще раз обстежити територію. Після цього будуть ухвалені варіанти вирішення проблеми.

Транспортна інфраструктура:

Вуличне освітлення:

«Дякую, так значно краще!» – пише дніпрянка Тоня.

Мешканці дякують за швидке вирішення проблеми:

«У мешканців піднявся настрій та надія, що поступово все вирішиться та зміниться на краще. Посиденьки на лавочка змінили настрій засудження та невдоволення. Звернулися лише тиждень тому, і дві великі проблеми Ви вирішили!» – пише дніпрянка Олександра.

Ритуальні послуги:

Аварійні дерева:

Дороги:

Заявки щодо комунальних та інших проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:   

(095) 816-39-11   

(093) 261-32-25   

(063) 402-79-56   

(063) 681-61-82   

(068) 638-28-48 

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години. 

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. 

Залишити заявку можна в коментарях.

Читайте також: Швидше та зручніше: у Дніпрі запрацював єдиний міський реєстр, який пришвидшить прийом громадян в управліннях соціального захисту населення.