Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«Про Маріуполь пам’ятають і надають ту допомогу, яка можлива» — Арестович

1 квітня радник голови Офісу президента Олексій Арестович повідомив про ситуацію на фронті.

«Триває 37 доба активної фази російсько-української війни. Загальна воєнно-політична обстановка навколо України контролюється керівництвом України, командуванням Збройних Сил та інших сил оборони. Головна новина на сьогодні полягає в тому, що противник ніяк не може розпочати наступальну операцію по оточенню нашого угруповання в зоні ООС. Поки він завдає ракетних та артилерійських ударів, що може свідчити про неповну його готовність діяти на землі», — повідомив радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

Поки що в Офісі президента дають обережні оптимістичні прогнози на сьогодні. «Досить героїчно тримається Маріуполь і командування завдає йому певної допомоги. Про Маріуполь пам’ятають і надають ту допомогу, яка можлива в теперішній дуже непростій ситуації», — повідомив Арестович.

На Київському напрямку противник здійснює часткову ротацію з відведенням військ і ймовірним перекиданням їх в зону ООС. «Але йому не в повну вдається утримати ті ділянки, які вони б хотіли для забезпечення ротації. Наші війська женуть їх як на північному заході, так і на північному сході, відсилаючи подалі від Києва. Ми звільняємо нашу землю», — заявив радник голови Офісу президента.