Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Президента просять присвоїти Героя України посмертно бійцю – відомому спортсмену з Дніпра

На сайті президента створили петицію про посмертне присвоєння звання Героя України, молодшому сержанту Павлу Ведмідь – бійцю, який брав участь у звільнені Харківщини, тримав оборону у Бахмуті та загинув при виконанні бойового завдання.

У Дніпрі багато людей його знали як дуже кваліфікованого тренера та спортсмена.

Бодибілдер з Дніпра Павло Ведмідь – герой, який вивів свою дружину Оксану Ведмідь на найвищу сходинку п’єдесталу чемпіонату світу з паверліфтингу, поліг під ворожим обстрілом.

«Павло багато років активно займався спортом – підтримував здоровий спосіб життя, більшість його знає як кваліфікованого тренера, говорив найкрасивішою українською мовою, був безстрашним та добродушним, завжди йшов попереду всіх», – йдеться у тексті петиції.

Першого вересня Павло за своєю ініціативою та патріотичною позицією, зробивши свідомий вибір, став на захист нашої Держави.

Павло був ідейною людиною. Перебував на службі у батальйоні “Скала”, на посаді оператор БПЛА, корегував ведення вогню по окупантам, добросовісно виконував завдання у Бахмуті та на кордоні Харківської області, завдяки йому було врятовано багато побратимів та знищена велика кількість ворогів.

Друзі Павла кажуть, що, як ніхто інший, він гідний почесного звання – ГЕРОЙ УКРАЇНИ! Тому що він був щирим прикладом того, яким має бути справжній чоловік, справжній воїн, справжній українець. І довів це найдорожчою ціною – ціною власного життя.

Вічна Слава Герою України!

Підтримати петицію.