Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Потужні ноутбуки для ЦНАПів: благодійники допомагають вдосконалювати обслуговування мешканців регіону

ЦНАПам Дніпропетровщини передали 11 ноутбуків. Допомога – від благодійників. Техніка сучасна та головне – потужна. Відтак програми і реєстри, якими користуються в роботі адміністратори, без проблем запускатимуться. А це позитивно відобразиться на якості обслуговування мешканців регіону, повідомили в Дніпропетровській обласній військовій адміністрації. 

«Благодійна організація CORE пліч-о-пліч з регіоном від початку повномасштабної війни. Вони допомагають з поставкою модульних ЦНАПів. Стаціонарні на Нікопольщині після підриву Каховської ГЕС забезпечували водою. А ще надають нашим Центрам лептопи. Цього разу отримали від них 11 сучасних гаджетів. Саме таких, які потрібні для роботи адміністраторів. Вдячний їм за це», – зазначив заступник начальника ОВА Іван Начовний.  

У ноутбуках потужний процесор, а ще вдосталь пам’яті для обробки потрібного масиву інформації. Оснащені вони й ліцензійною операційною системою.

«Гаджети необхідні. З повномасштабною війною людей побільшало. Їхали до нас з «гарячих» точок. Відтак, і навантаження виросло, а допомогти маємо кожному, – пояснила начальниця ЦНАПу Піщанської сільської ради Алла Андрущак. – Потрібні ноутбуки й для роботи поза закладом. Для обслуговування мешканців з інвалідністю, які звертаються до нас, але дістатися не можуть». 

Отримані гаджети розподілили між трьома ЦНАПами. Технічно підсилили Марганецький, Зеленодольський та Піщанський. Цьогоріч це не перша партія техніки від CORE. Раніше вони надали 37 ноутбуків. 

Читайте також: НМТ-2024: Дніпро розпочинає комплексну безкоштовну підготовку 11-класників до вступу