Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Посмішки та різдвяні костюми. У Дніпрі відбувся костюмований карнавал на воді

Родина Чабан у костюмах вовків пливла на Sup-дошці по Дніпру зранку, напередодні Різдва. Голова родини Володимир каже: «Вийшли на воду з гарним настроєм, для нашої родини – це хобі. Займаємось вже багато років. Цьогорічні костюми обрали просто так, щоб було весело».

Дев’ятирічна донечка Володимира – Маргарита Чабан додає: «Мені такі виходи подобаються, бо ми спілкуємось й ще в костюмах веселих».

Вбралась у різдвяну Барбі Наталя Кіт. Вона два роки опановує Sup-дошку. Зазначає, ходить для задоволення. 

«Цьогоріч захотілось чогось яскравого. Обрала рожеву перуку, одягла й спідницю! Під різдвяний настрій ще додала й червоний капелюх. Під час запливу холодно не було зовсім. Сьогодні вийшли, щоб подарувати собі й оточуючим гарний святковий настрій».

У костюмованому карнавалі на воді у Дніпрі взяли участь понад 50 людей. 

«Крім Sup-дошок бажаючі вийшли на байдарках, каяках. Це вихованці ДЮСШ № 8 та інші любителі цих видів спорту з SUP Station. Розпочали від станції школи й завершили у Прибережному сквері», – уточнив заступник директора департаменту – начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики ДМР Олександр Осипов.

Цікавинка карнавалу – човен-дракон або ж драгонбот. З цього року є таке відділення у спортивній школі. 

«Це велике каноє з головою дракона. Воно вміщує 20 людей. Вийшли сьогодні на трьох таких. Для нас подібні святково-костюмовані виходи на воду – традиція. А мета – тільки позитивні емоції як для учасників, так і для глядачів», – поділився Олександр Смирнов, президент Федерації веслування на човнах-драконах на Дніпропетровщині.

Читайте також: Дніпряни заборгували 227 млн грн за вивіз сміття