Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Пошкоджені та зруйновані будинки, газопроводи, лінії електропередач – поліція документує наслідки ворожих обстрілів Дніпропетровщини

Сьогодні вночі, 27 серпня, зі ствольної артилерії ворог обстріляв місто Нікополь, Марганецьку та Червоногригорівську громади Нікопольщини. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Нікопольського районного управління поліції.

В місті Нікополь пошкоджень зазнали дві адміністративні будівлі, 10 приватних будинків, господарські споруди, пошкоджено газопровід та лінії електропередач.

В Червоногригорівській та Марганецькій громаді є пошкодження приватних будинків та господарських споруд. Остаточна інформація уточнюється.

«На місцях подій працюють слідчі та вибухотехніки. Поліцейські фіксують всі воєнні злочини рф, документують кожен факт російської агресії. За зібраними матеріалами слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Діти Дніпра збирають на тепловізор для захисників.